Άγια Χριστούγεννα

Χαιρετισμός Ιστοσελίδας

Logotypo Ag.Georgios

18ας καλωσορίζω στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Γωνιών Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης. Εύχομαι εσύ που διαβάζεις την όποια ανάρτηση προσφέρω στην αγάπη σου, να ωφεληθείς πνευματικά, προσεγγίζοντας τo Θεό με μια διαφορετική ματιά, απ’ αυτή που συνήθως έμαθες ή ακούς. Δεν σου κάνω τον ''δάσκαλο'' , πιστεύω όμως πως ένας σπόρος είναι έτοιμος να καρποφορήσει μόνο, σε γη αγαθή και έτοιμη να τον δεχθεί. Γιατί τα πάντα εξαρτώνται από την απόφαση μας να πούμε το μεγάλο ΝΑΙ στην προσφερόμενη αγάπη του Θεού…

Έτσι λοιπόν τις δικές σου ανησυχίες και προβληματισμούς θέλω να μοιραστώ μαζί σου, καθώς και σαν κουβαλητές να σου μεταφέρω στην ψυχή σου, τους λόγους των θεραπευμένων Αγίων μας, των ανθρώπων εκείνων που έζησαν πρακτικά το Θεό στη ζωή τους.

Η ΕΥΧΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ μου, αυτό το φωτεινό παράθυρο που ανοίξαμε στον κόσμο ''ΟΛΟΙ'' όσοι διακονούμε την ''ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ'' και το ευλογημένο  ''ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΗΣ'' να γίνει αφορμή μερικές ψυχές να κατευθυνθούν προς την Oρθοδοξία και την αυθεντική διδασκαλία της για να επιτύχουν την θεραπεία τους (μοιάζοντας στους Αγίους μας) ώστε να ενωθούν με το Θεό, και να ζήσουν έτσι τον παράδεισο στη γη!!!

Η σύγχρονη Τεχνολογία έχει ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ των ανθρώπων. Η εκκλησιαστική μαρτυρία στο χώρο του διαδικτύου των ηλεκτρονικών υπολογιστών προσπαθεί να βοηθήσει ώστε να μπορέσουμε όλοι να πετύχουμε τελικά τη σύνδεση με το αληθινό ''πνευματικό διαδίκτυο'' της ζωής, που προσφέρει ο Χριστός σε κάθε άνθρωπο μέσα στην Εκκλησία.

Mα γίνονται στις μέρες μας αυτά τα ''πράγματα'' θα αναρωτηθείς καλόπιστα; Σου απαντάμε: ...ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕ...  Σκοπός μας είναι να σου μεταφέρουμε τους λόγους των θεραπευμένων Αγίων μας, των ανθρώπων εκείνων που έζησαν πρακτικά το Θεό στη ζωή τους, προσπαθώντας μέσα από το διαδίκτυο να μπορέσει ο άνθρωπος να βρει τον χαμένο του εαυτό, τον αληθινό δρόμο που θα τον οδηγήσει στην αιωνιότητα. Στη ιστοσελίδα της ενορίας θα μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για το λειτουργικό πρόγραμμα, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που γίνονται σ’ αυτή. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας να καταθέτετε τους προβληματισμούς σας τα μηνύματα σας και τις παρατηρήσεις σας.

Ευχόμαστε η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, να αποτελέσει αφορμή συναντήσεως, διαλόγου και επικοινωνίας. Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζουμε στην νέα μας Ιστοσελίδα. Χαίρομεθα για την δυνατότητα που μας δίνεται να μπορούμε μέσω του διαδικτύου να επικοινωνούμε μαζί σας. Στην παρούσα ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε: Κηρύγματα και Ομιλίες, Εκκλησιαστικά Νέα και Ανακοινώσεις, Πνευματικό Υλικό, Εκκλησιαστικούς Ύμνους, Αγία Γραφή, Ιερά Μυστήρια, Συναξαριστή, και πολλά άλλα Χρήσιμα Κείμενα πνευματικής ωφέλειας. Ευχόμαστε σε όλου τους διαδικτυακούς επισκέπτες να έχετε πλούσια την ευλογία του Θεού στα σπίτια σας και στις οικογένειές σας. Καλή πλοήγηση! Εύχομαι σε όλους σας η Υπεραγία Θεοτόκος να ευλογεί και να αγιάζει την ζωή όλων σας...!!!

Μετά πολλής εν Κυρίω αγάπης

Οι Εφημέριοι του Ιερού Ναού

 † Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης

 † Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κοκκίνης


Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5477111

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search