Ανακοινώσεις Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Με επιτυχία το 4ο Παζάρι της Διακονίας Αγάπης της Ι.Α.Κ.

12ε τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και τις ευλογίες του Σεβ. Ποιμενάρχου μας Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. κ. Ειρηναίου, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλεως του Ηρακλείου το 4ο Παζάρι της Διακονίας Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Πέρα από τους πάγκους της Διακονίας Αγάπης, οι οποίοι πλαισιωμένοι από 40 και πλέον εθελόντριες και εθελοντές ήταν απλωμένοι σε μεγάλη έκταση της πλατείας Ελευθερίας, την εκδήλωση λάμπρυναν με την συμμετοχή τους η φιλαρμονική του Δήμου, η νεανική χορωδία Αγίας Τριάδος, το Λύκειο Ελληνίδων, η χορωδία Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τα παιδιά της κυρίας Σι Ντο Ρε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρτεμισία», η χορωδία του συλλόγου Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» και το διδασκαλείο παραδοσιακού χορού και μουσικής «Χορωδείον».

Από τις 9:00 έως τις 13:00, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από το Βενιζέλειο- Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Καθ ́ όλη την διάρκεια της ημέρας, υπήρξε ψυχαγωγία για τα μικρά παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με ευχάριστες δραστηριότητες, από το παιδικό ραδιόφωνο FAMILY 98,5 FM.


Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5476293

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search