Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Θλίψη από τον θάνατο του πατέρα Νικόλαου Μαστοράκη

sigmaτο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς, φίλοι, αλλά και ολόκληρη η συνοικία Αγίας Αικατερίνης, την οποία για χρόνια υπηρέτησε ως εφημέριος, από τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα Νικόλαου Μαστοράκη.nmastorakis

Ο πατήρ Νικόλαος έφυγε απρόσμενα, σε ηλικία μόλις 70 ετών, από τη ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης, αλλά και σε όλους με όσους είχε συναναστραφεί, αφού πρωταρχικός και κυρίαρχος στόχος του ήταν η αγάπη για τον συνάνθρωπο και την προσφορά.

Τα τελευταία χρόνια είχε πρωτοστατήσει, μαζί με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης σε δράσεις προσφοράς για όλους τους ανθρώπους της συνοικίας που έχουν ανάγκη, ενώ βρίσκονταν μόνιμα στην πρώτη γραμμή συλλογής τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες.

Το τελευταίο διάστημα, ο πατήρ Νικόλαος Μαστοράκης είχε δεχθεί πλήγμα, αφού πριν από 10 ημέρες είχε χάσει, τον επίσης ιερέα αδελφό του. Έκτοκτε η ψυχολογική του κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την συγκεκριμένη τραγική εξέλιξη.

Η Ενορία Αγίου Σίλα Ηρακλείου και προσωπικά ο εφημέριος αυτής Πρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος ιερεά, καθώς και δύναμη ψυχής.


Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5447955

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search