Εβδομαδιαίες Συνάξεις

Αγαπητοί και Ευλογημένοι Ενορίτες & Ενορίτισσες,

Απευθύνομαι σήμερα σε σας, ειδικότερα, για να συμμερισθώ μαζί σας τη χαρά και την ευλογία για την έναρξη των εβδομαδιαίων "Ενοριακών Συνάξεων" πού θα γίνονται και στην Ενορία μας.

Επιθυμώ να σας βεβαιώσω ότι η σοβαρή και υπεύθυνη μελέτη του θεϊκού λόγου, μέσα στο χώρο της Εκκλησίας και, ειδικότερα, της Ενορίας, είναι απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση για κάθε ορθόδοξο πιστό, προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα και να βιώσει ουσιαστικότερα την εν Χριστώ πίστη και αλήθεια.

Πέραν αυτού, ή σύγχρονη ζωή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, δημιουργεί μεγάλα συνειδησιακά προβλήματα και πολλά υπαρξιακά ερωτήματα όχι μόνο στους μη πιστεύοντας, άλλα και στους πιστούς.

Ως εκ τούτου, ή πληροφόρηση και η πλήρης ενημέρωση του κάθε πιστού για τις θέσεις και τις απόψεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας πάνω στα σύγχρονα αυτά θέματα, υπό το φως του Ευαγγελίου του Χριστού, αφ' ενός θα διαφωτίσει και θα στηρίξει τον ίδιο και, αφ' ετέρου, θα τον καταστήσει παράγοντα φωτισμού και στήριξης και πολλών άλλων γύρω του.

Καλώ, λοιπόν, όλους τούς αγαπητούς Ενορίτες και ενορίτισσες να συμμετέχουν στις ευλογημένες αυτές τις Εβδομαδιαίες Συνάξεις, με τη βεβαιότητα ότι ή ωφέλεια την οποία θα αποκομίσουν θα είναι πολύ μεγάλη.

Επίσης, παρακαλώ να μη παραλείπετε να ενημερώνετε και όσους δεν έχουν ακόμη πληροφορηθεί για την λειτουργία των Συνάξεων αυτών και να τούς προσκαλείτε να συμμετέχουν σ' αυτές.

Επικαλούμαι την ευλογία του Θεού προς όλους τούς αγαπητούς ενορίτας και εύχομαι καλή επιτυχία στις Εβδομαδιαίες Ενοριακές Συνάξεις Μελέτης της Αγίας Γραφής της εφετινής χρονιάς.

Προτρέπουμε, λοιπόν, όλους σας όπως μετέχετε αυτών των ωφέλιμων και εποικοδομητικών συνάξεων σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Κάθε Τετάρτη και ώρα 5.00 το απόγευμα Ιερά Παράκληση του Τιμίου Προδρόμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου και εν συνεχεία η Σύναξη. 


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΥΤΙΡΙΝΗΣ


Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 628 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5469582

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search